Послание от СаЛуСа – 5.11.2012 г.

5.11.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 5.11.2012 г.

Скъпи мои, какво голямо народно събрание се проведе в Седона на Конференцията на “2012 Scenario”. Без колебание стотици хора дойдоха, за да се срещнат в продължение на три дни, да слушат лектори, известни с тяхната отдаденост в разпространяването на Светлината. Те бяха подготвени за празник, на който се проявиха любовта и Светлината на всички участници и създадоха фокус върху нея, който се разпространи навсякъде. Тя остава като фар, който призовава други души и сигнализира намерението за още по-голямо издигане на вибрациите в сравнение с преди. Тя също така увеличава шанса за скорошната поява на първия Град на Светлината. Онези скъпи души, които участваха, са истински Служители на Светлината, които се отзоваха на призива за обединение и довеждане на Издигането до вниманието на повече хора, отколкото преди.

Ние наблюдавахме нарастването на Светлината не само отгоре, а нашите представители  Ангелите присъстваха също, за да видят отблизо красотата и радостта от вашето обединение. Ние също така гарантирахме, във вашата Конференция да няма намеса, защото всяка експлозия от Светлина привлича тъмните сили, които биха желали да я загасят.

Разбира се, вие всички, които сте от Светлината, се грижите да се защитите, и обикновена визуализация на поставяне на пашкул от Светлина около себе си ще ви поддържа в безопасност. Това, което научихте, беше, че където има много с еднакво мислене и намерение, има и незабавно свързване и свобода на изразяване, която не се възпрепятства от социални обичаи или практики. Вие се почувствахте неограничавани и в състояние да приемете без съмнение другите души. Във вашето бъдеще този вид приемане ще е нормалният начин, по който ще взаимодействате с другите.

Ние многократно сме споменавали, че вие сте много по-могъщи, отколкото си представяте. Вярвайте повече, отколкото сте вярвали някога преди, и знайте, че нищо не е невъзможно. Ако имате намерението и вярата в собствените си сили, ще се случат чудеса. Мислете за бъдещето и се опитвайте да не гледате назад и се фокусирайте върху всичко, което е цялостно и е от Светлина.

Издигането е гарантирано, но не стойте безучастни, тъй като вашата помощ сега е толкова важна, колкото винаги е била.

Все още има прочистване, което е необходимо, както разбирате, и вие можете да помогнете пораженията от него да са минимални, като изпращате вашата Светлина към Майката Земя.

Тя не иска да причинява разрушения и смърт, но нейното Издигане е също толкова важно, колкото вашето собствено, ако не и повече.

Животът на сегашната ви Земя е към своя край и това е по необходимост, защото цикълът на дуалността завърши. Нищо не стои неподвижно и всичко е в движение и се променя, за да заеме нова позиция според вибрацията си.

Разделението на душите на Земята следователно е съвсем естествено явление, защото Законът за Привличането винаги действа.

Не се тревожете за ничий път, защото всички са предопределени да следват този път, който вече е бил планиран. Всички вие ще се намерите на правилното място, за да продължите еволюцията си. Не мислете за загуба на връзка с онези, които обичате, тъй като винаги ще има връзка с тях, където и да са те. В по-високите измерения времето и разстоянието не са пречка за пътуване или комуникация.

В САЩ Президентските избори са към своя край и Президентът Обама ще се върне на власт, за да ви отведе всички вас в Златната Епоха. До сега вие видяхте малко от истинските му способности или желание да допринесе за Световен Мир. Тъмните сили може да са използвали методите си да назначат своя избраник, но ние от Светлината не сме лишени от свой начин да гарантираме, че изборът ни успява този път.

Това е победа, която е сигурна, и след това вие наистина ще видите нещата да придобиват форма. Наистина ще бъдете доста изненадани, когато нещата действително започнат да се случват.

Има само няколко седмици, за да се извърши онова, което е необходимо, за да навлезете в нов период в живота си. Бъдете готови за промените, така че да сте в състояние да ги приемете без проблеми. Те не са с цел да направят живота ви труден, а да го подобрят отвъд най-смелите ви мечти.

Бурята Санди беше природно явление, необходимо за Майката Земя, за да се подготви за Издигането си и ще се случи, където има дълбоко вкоренени негативни енергии. На друго ниво вие сте наясно, че ще се случи този тип прочистване и когато в резултат на това умират хора, това не е случайно, както обикновено го възприемате вие.

Ние отново казваме, че нищо не се случва случайно, а всичко е предварително начертано. Издигането на колективното съзнание преодоля нуждата от по-драстично прочистване, така че трябва ви поздравим за вашия принос за това. Това, което сега разбирате, е ясен пример за вашата сила да създавате ваша собствена реалност.

Както трябва да разберете, следващите няколко седмици са толкова важни за вас и най-сетне би трябвало да ви покажат пътя към дома.

Нямаме търпение да започнем по начин, по който вие да сте наясно какво се случва и че можем да започнем да работим заедно. След като тези Същества, които стоят на пътя ви, бъдат отстранени, всички ние ще сме много по-свободни да се придвижваме, както искаме.

Тогава ще бъдат въведени много повече промени, така че ще сте в състояние да пътувате по-бързо към всяко място във вашия свят. Всички наши обещания ще се изпълнят за сравнително кратко време, защото сме готови да вървим напред, от доста дълго време. Нашият план е такъв, който обхваща световни промени, и ние имаме подкрепата да започнем в много части на света наведнъж.

Разберете, че фактът, че се справихте толкова добре в установяването на Светлината на Земята, намали нуждата от травматични и катастрофални промени. Имаше много предсказания от преди много години, които бяха базирани на „вероятностите”, които се разиграват от вас. Колкото по-назад отивате в т.нар. Библейски времена, толкова по-катастрофални бяха предсказанията.

Въпреки това някои хора се придържат към онези стари предсказания, поддържайки времева линия, която днес все още съществува, но тя не носи такава енергия, че да повлияе на крайните времена.

Така че, както разбирате, никой не „греши”, но поддържа определен резултат, който вече не е валиден.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на Служителите на Светлината по целия свят за постоянната им подкрепа за Издигането и на Архангел Михаил за неговото послание за Конференцията. Радостни благословии за всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments